Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2017 18:20 - Извиненията
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2573 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 20.01.2017 14:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

   

      Стар, як Москвич, сдялан от стоманата на хилядите разбити танкове по време на ВСВ, поднася в непочистените от снежеца модерни, магистрални  пътища, защото няма ABS, а водача бърза за конгреса на АБВ. Влиза в насрещното платно и удря чисто нов Мерцедес на който отзад пише SEL, което повечето хора тълкуват като селянин. Виновникът се кланя угодно и моли : „ Извинявай братче не можах да спра !” На което получава гневен отговор „К`во значи извинявай, какъв брат си ми ти, ти си ми баща, ти майката ми е+а !”
        Това все пак е нещо дребно, комично, лично и битово, може да се отмине и понесе от застраховката . Но едва ли може да се забрави и понесе, когато бившия ти президент, от името на българите, като ястреб напада Русия, по- страшно от всички други европейски Президенти, с комсомолска жар и вдъхновение ! Когато заявява, че неговото семейство е ЕС !?  Пишейки странно, поучително писмо на новоизбрания Президент на САЩ, тогава става обидно и непростимо ! Даже и едноличната партия, която го издигна, многократно, нежно го подсещаше, че ни излага и се олива неприлично ! Възникват съмнения за дълбоки, ментални, евроатлантически, психически нарушения !? Хвалят го външноплатените политолози , западните интересчии, хвали се сам, а хората го приемат за поредното, черно петно в българската история, което доказва и т.н. рейтинг ! Тук липсва всякаква самокритика и извинение, затова прощалното му слово буди в хората само облекчение от факта, че си отива от представителния за всички българи пост !

 

 

 image                             Хората едва ли очакват извинения и то политически, за нас отдавна е ясно че те са фалшиви и нямат никаква, реална стойност ! Недипломатичният, угоднически манталитет, неправилното, историческо тълкуване, политическата импотентност на нашенските водачи и непокрито самочувствие са огромни ! Политическите партии и техните лидери, създадоха в света пълно недоумение и искрен смях, задоволство и поощрение, защото няма друга държава, която да се самоунищожава с такива темпове, която се отрича сама от територия, промишленост, бит и култура !? Това не са изолирани, конкретни случаи, примери могат да се дават във всички сфери, непрекъснато, в продължение на седмици ! Тук са описани част от политосновите на разрухата:
http://dedenze.blog.bg/zabavlenie/2014/12/14/shte-puknem-ot-meraka-za-kelepir-i-dalavera.1322595
http://dedenze.blog.bg/biznes/2015/01/22/chorbadjiia-izednik.1332269
http://dedenze.blog.bg/novini/2015/02/11/koi-e-bylgarskiiat-likvidator.1337449

          Българина вместо да хване метлата и лопатата, да почисти дома си, чака някой външен да дойде и да го оправи в преносния и буквален смисъл ! Присъща му е свещена тъпота и наивност, особено на партийно равнище ! Затова ползувайки знанията натрупани във възрастта, личния си опит и наблюдения, бих си позволил да дам няколко съвета ! Вярвам, че ще бъдат полезни за политическата класа на прехода и особено на новия, току що заклел се конституционно в НС,  Президент  - Румен Радев !
         - Не е важно къде и какво са ви учили и внушавали, науката се променя и развива постоянно ! Истината е понятие, което е измислено от хората и тя се мени обективно с развитието на науката и човечеството ! Затова човек трябва да внимава и да не говори от последна инстанция, защото може и да греши ! Само 4-5 века, ни делят от прозрението, че Земята е кръгла и се върти около Слънцето, но до днес има неуки, които твърдят друго ! В политиката също е така !
         - Няма безплатен обяд ! В политиката е пълно с Троянски коне и данайски дарове ! Основните играчи на политическата сцена, не са благодетели на бедни народи, такъв случай няма в историята на човечеството, техните интереси са геостратегически, материални, властнически !



image

 

           Имало ги е и ще ги има, въпроса е кой конкретно ги вкарва в България, по чия заповед, народа бута и тегли, а после плаче !?

          - Приемането на чуждия език, религия и култура, за сметка на своите традиционни, са първите, напреднали резултати от модерния геноцид и претопяване !
dedenze.blog.bg/politika/2013/10/02/kratko-rykovodstvo-za-unishtojenie-na-dyrjava.1155115

         - Военната разправа, икономическите санкции, пазарната изолация, информационната завеса и монополизъм са нехуманни оръжия, които нямат място в 21 век ! Освен срещу доказаният тероризъм и защита на държавната граница, ние не бива да имаме други военни участия ! 
        - Врагът не е в НАТО и Русия, той е този 1% свръх богаташи, които притежават реално и престъпно управляват света ! НПО –тата, техните медии, проповядващи фашизиран неолиберализъм, опростачването, промиването на мозъци, трябва да бъдат спрени ! Борбата трябва да е насочена срещу тях, с обединени действия на всички хора по света !

image

 

           - Парите са цел, която за цивилизован народ, не бива да е първична ! Преди тях са потъпканите, национални чест и достойнство на хората, при което конституционните текстове стават неизпълними, пожелателни, смешни и цинични !
          - В България няма умни и загрижени за хората партии, повечето продадоха и продават националните интереси и материални активи, за което трябва да бъдат наказани и разтурени ! Включително и тази, която ви подкрепя и издига ! Първата стъпка в това направление е мажоритарния избор и въведането на пряка демокрация, обединението на цялата нация с конкретна цел и програма !
           Много още може да се каже и едва ли в един мандат да се направи нещо голямо, особено от умишлено „скопената”, президентска институция ! Задачата е трудна,а и наследство няма ! Достатъчно ще бъде един ден, обикновените българи, искрено да могат да кажат: „Благодарим ви Президент Радев !”

           А сега с много надежди : „На добър час и успех!”




Гласувай:
6



1. apostapostoloff - Пропуснал си да отбележиш,
19.01.2017 19:33
че руските болни са най- здрави.
цитирай
2. dedenze - Апостолче откачено !
19.01.2017 23:14
Пак ли си дриснал тук !? Лекувай се, хиляди блогъри ти го казват с по- остри думи !
цитирай
3. zaw12929 - Дано обикновените българи, един ...
20.01.2017 01:11
Дано обикновените българи, един ден искрено да могат да кажат: „Благодарим ви Президент Радев !”
Пак сте актуален Поздрави!
цитирай
4. dedenze - Благодаря zaw12929 !
20.01.2017 01:59
Актуален и пак цензуриран ! Този път спряха брояча на коментарите ! Явно преча на демутрацията и партийните мераци !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467334
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031